Volg ons via
 

Paneren

Paneren | handige uitleg hoe je het beste vlees of vis kunt paneren.

Paneren is het wentelen van bijvoorbeeld stukjes vlees of vis door een losgeklopt ei en daarna door bloem of fijn paneermeel (beschuit of broodkruimels).  

Met dank aan Ninja  

Zet een diep bord klaar met daarin een losgeklopt ei en een eetlepel water. Zet een plat bord klaar met daarop wat paneermeel uitgestrooid. Bestuif het te paneren vlees (of vis) met wat bloem. Wentel het daarna eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door de paneermeel. Daarna ga je het gepaneerde vlees braden in een koekenpan of braadpan. Schuif gepaneerde producten tijdens het braden nooit over de bodem van de pan. Hierdoor gaat de paneerlaag eraf. Draai voorzichtig met een pannenkoekmes en vork het vlees eenmalig om tijdens het bakken of braden. 

Met dank aan Marion

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 27-03-2005
Hits: 23868
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
paneren, vlees paneren, vis paneren, gepaneerd vlees braden