Volg ons via
 

Ontlasting- en urinevlekken schoonmaken

Als je kat of hond in huis heeft geplast of gepoept, gebruik dan deze tip om de vlek en geur te verwijderen.

Een jong hondje dat nog niet zindelijk is? Een senior die af en toe "vergeet" dat het binnen niet mag? Een sproeiende kat in huis? 

De vlekken en geur van urine en ontlasting zijn goed te verwijderen met een sopje van Biotex omdat dit enzymen bevat die het vuil afbreekt. Eerst de vlek zoveel mogelijk opnemen door er met keukenrol of een oude handdoek boven op te gaan staan. Nu de vlek bewerken met het sopje van Biotex. De schoongemaakte vlek weer zo veel mogelijk drogen door er een handdoek of iets anders op te leggen waar je even op gaat staan. Spray nu heel licht met een verdunde azijnoplossing (1:1) de vlek na. Er zal geen vlek of geur meer achter blijven, waardoor je huisdier ook niet meer "uitgenodigd" wordt die plek nog een keer te gebruiken.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

33 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 12-01-2007
Hits: 225796
Categorie: 
Huisdieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Urinevlek, urine poes, katten urine, hond in huis plassen, hond in huis poepen, kat plast in huis, poes plast, urine verwijderen, geur urine verwijderen