Volg ons via
 

Uien snijden zonder huilen

Uien snijden | tip voor het snijden van uien zonder huilen.

Bij het uien snijden zijn er twee dingen belangrijk. 

Het eerste dat belangrijk is als je uien snijdt, is dat het mes moet dun en superscherp zijn (voor ieder gebruik aanslijpen).

Maar nog belangrijker bij het snijden van uien en tegelijk de grootste fout die mensen maken, is dat ze drukken in plaats van snijden. In een ui zitten allemaal kleine "kamertjes" gevuld met vocht, als je die kapot drukt dan spat het vocht alle kanten op dus ook in je ogen waardoor je ogen gaan tranen. Als je uien met een rustige, snijdende beweging doorsnijdt dan gebeurt dat niet, ook niet als je er met de neus bovenop staat.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

8 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 19-01-2007
Hits: 24789
Categorie: 
Eten & Drinken, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
uien snijden, ui snijden, uien snijden zonder huilen, ui, uien, tranen, traanogen, uien snijden zonder tranen