Volg ons via
 

Transpiratievlekken in kleding

Zweetvlekken in kleding | verwijder gele transpiratievlekken en zweetgeur uit overhemden, t-shirts en blouses met deze wastip

In de zomer hebben veel mensen last van transpiratie, ofwel zweten. Sommige mensen hebben zelfs het hele jaar last van overmatig zweten. Een vervelende bijkomstigheid is dat je na het zweten vervelende gele zweetvlekken in je kleding kan hebben.

Zweetvlekken in overhemden, t-shirts en andere kleding zijn heel vervelend. Met deze wastip verwijder je de transpiratievlekken uit je kleding.

Spuit azijn in de oksels van de kleding met zweetvlekken en laat 20 minuten intrekken om te ontgeuren en de zweetvlekken te verdoezelen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

3 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 23-02-2005
Hits: 37343
Categorie: 
Vlekken, Wassen en strijken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
zweetvlekken, transpiratievlekken in kleding, transpiratie vlek, transpiratievlekken, gele vlek oksel, zweetvlek, wastip, zweetgeur shirt