Volg ons via
 
 

Transpiratievlekken in kleding

Zweetvlekken in kleding | verwijder gele transpiratievlekken en zweetgeur uit overhemden, t-shirts en blouses met deze wastip

In de zomer hebben veel mensen last van transpiratie, ofwel zweten. Sommige mensen hebben zelfs het hele jaar last van overmatig zweten. Een vervelende bijkomstigheid is dat je na het zweten vervelende gele zweetvlekken in je kleding kan hebben.

Zweetvlekken in overhemden, t-shirts en andere kleding zijn heel vervelend. Met deze wastip verwijder je de transpiratievlekken uit je kleding.

Spuit azijn in de oksels van de kleding met zweetvlekken en laat 20 minuten intrekken om te ontgeuren en de zweetvlekken te verdoezelen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
truus de mier
Geplaatst op 04-08-2011 om 19:10

ik reageer op een oude topic omdat ik deze toevallig zag.
willy v heeft het over glansspoelmiddel, maar dat is vreselijk duur. het gaat om het ontkalken, dus azijn is dan het goedkoopste middel. zal best helpen denk ik.

janneke (Gast)
Geplaatst op 04-08-2011 om 17:13

mijn tip; gooi alle kledingmet gele vlekken in de vuilnisbak,
ga naar de drogist en koop een flesje goede deodorant,
en koop nieuwe shirtjes enz

S-je
Geplaatst op 04-08-2011 om 10:04

Er wordt ook weleens gesproken over vaatwastabletten in de strijd tegen transpiratievlekken. (vaatwastablet oplossen in emmer warm water en kleding erbij).

Gebruik daarvoor alleen maar volledig witte vaatwastabletten, want de gekleurde tabletten laten vlekken in de kleding achter!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 23-02-2005
Hits: 34826
Categorie: 
Vlekken, Wassen en strijken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
zweetvlekken, transpiratievlekken in kleding, transpiratie vlek, transpiratievlekken, gele vlek oksel, zweetvlek, wastip, zweetgeur shirt
Gerelateerde artikelen