Volg ons via
 

Koffie en thee vlekken in textiel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Koffie en thee vlekken in textiel moet je direct behandelen. Eerst deppen en dan behandelen met een sopje van lauw water met afwasmiddel. (Sophietje).

Oude koffievlekken verwijder je door wat zout toe te voegen aan het water en het daarmee schoon te spoelen. Als de vlek in gekleurde kleding zit, kun je het proberen weg te halen door middel van een melkbadje. Let op: Dit kan alleen als er geen melk in de gemorste koffie zat!  Uiteraard daarna normaal uitwassen. (Miriam)

Als de koffievlek in ongekleurde, witte kleding zit en het lukt niet om deze te verwijderen met bovenstaande tips,  dan kun je voorzichtig(!) proberen de vlek met een wattenstaafje aan te stippen met verdund bleekwater (verhouding 1:10). Voor gekleurd en fijn goed kun je het proberen met wat wasbenzine. (Miriam)

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 07-10-2010
Hits: 28772
Categorie: 
Vlekken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
koffievlek, theevlek