Volg ons via
 

Kaarsvet verwijderen

Kaarsvet verwijderen | Handige tip voor het verwijderen van kaarsvet uit een tapijt, van kleding of een laminaatvloer.

Om kaarsvet te verwijderen uit bijvoorbeeld een tapijt, kleding of van een laminaatvloer, kun je het beste een stevig stuk papier (dikker keukenpapier of een papieren zak van de groenteman) op de vlek leggen. Ga hier vervolgens overheen met een lauw strijkijzer. Zorg er wel voor dat je steeds een nieuw stuk papier pakt. Anders smeert de vlek uit. Door de hitte wordt het kaarsvet opgenomen in papier.

Op plaatsen waar je met het strijkijzer niet kan komen kan je de haardroger gebruiken, dit werkt perfect en laat geen krassen na.

Let op met natuursteen: veel mensen branden tijdens de kerstdagen kaarsjes voor een dierbare op een grafsteen. Kaarsvet trekt echter in in het poreuze natuursteen en kan daarom niet meer worden verwijderd. Beter is het om gebruik te maken van elektrische kaarsjes, een graflantaarn of een kaars in omhulsel.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

7 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-12-2007
Hits: 92951
Categorie: 
Vlekken, Feestdagen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
kaarsvet verwijderen, kaarsvet in tapijt, kaarsvet in kleding, kaarsvet op laminaat, kaarsvet in natuursteen, kaars, kaarsvet, druipen, vlek