Volg ons via
 
Categorie: Overig
Miriam Miriam
  • 08-07-2014

Tips gezocht voor barbecue feestje 13 personen?

Deze vraag is binnengekomen via onze FB-pagina:

Heeft iemand een goeie tip om een (BBQ?)feestje voor een 13-tal personen zo vlot (en bevattelijk) als mogelijk te houden? Of dus zo op te zetten dat je er zowaar zelf ook wat aan hebt, en het allemaal opgeruimd krijgt,... Een en ander is om de mensen die ons hielpen verhuizen te bedanken...

Er zijn 4 antwoorden gegeven
4 antwoorden
PePo
Geplaatst op 15-07-2014 om 17:15

Natuurlijk kan je een bedrijf inschakelen die alles k&k levert en weer ophaalt. Maar ik vind het nog best begrotelijk, en de goedkopere hebben nu niet echt het allerlekkerste en kwalitatief beste vlees. Om nog niet te spreken over diervriendelijkheid...

Sonja (Gast)
Geplaatst op 13-07-2014 om 23:06

Mee eens! (bedrijfsnaam verwijderd door moderator) is super goed geregeld. Je hoeft eigenlijk niks meer toe te voegen, het wordt je compleet geleverd zoals Sandra aangeeft. Eventueel een kom sla erbij en dan heerlijk genieten. Wij maken er echt regelmatig gebruik van.

Een heel groot voordeel is dat je ook de BBQ niet hoeft schoon te maken!

Sandra (Gast)
Geplaatst op 13-07-2014 om 18:51

(bedrijfsnaam verwijderd door moderator)... Al een  paar x gebruik van gemaakt. Heel erg lekker, compleet met vlees, stokbrood, salades, sauzen. En het fijnste van allemaal, borden en bestek. Dat mag weer vuil worden meegegeven wat een hoop afwas scheelt!!

PePo
Geplaatst op 12-07-2014 om 22:51

Doe gemakkelijk! Bereid goed voor, zorg dat alles klaar staat, zorg voor genoeg brood saus en salades, een lege vaatwasser en maak er een buffetvorm van. 2-3 bbq's als je op houtskool werkt, en zorg dat ze op tijd aan zijn, alleen nog gloeien als je gaat bakken. Maak gebruik van braadschalen (alu) zodat vet-branden wordt voorkomen. Zorg voor 3-4 stukjes vlees pp en dan kan je kiezen: of je wijst 2 mensen aan die de bbq in de gaten houden, of je laat ieder zelf bakken. Koelbox met drankjes of iedereen de weg laten weten naar de koeling, zodat je daar neit zelf voor hoeft te lopen.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.