Volg ons via
 
Categorie: Tuin en balkon
Peter (Gast) Peter (Gast)
  • 02-11-2014

Hoe kan je het beste rubberlaarzen uit trekken bij een ander ?

wij werken bij een natuur vereniging en dragen allemaal rubberlaarzen ( kaplaarzen )
wij zijn allemaal zo tussen de 18 en 26 jaar oud en als wij koffie of thee gaan drinken dan wij dat ik een schuur, in de voor hal moeten wij de rubberlaarzen uit trekken , om elkaar te helpen trekken wij bij elkaar de rubber laarzen (wij dragen rubber regen laarzen of hoge werklaarzen en sommige dragen ook rubber paard rij laarzen ) dit kom omdat de houten plankjes om laarzen uit te trekken waardeloos zijn , wie kan ons advies geven ?

Er zijn 4 antwoorden gegeven
4 antwoorden
Anja1966
Geplaatst op 28-11-2014 om 00:25

Als je de laarzenknecht niet wilt gebruiken en elkaar wilt helpen om strakke laarzen uit te trekken, is de meest effectieve manier de volgende: je gaat zitten, het handigst is op de grond. Je helper gaat met zijn rug naar je toe staan, je steekt een been omhoog en je helper pakt deze met de handen vast en klemt deze ook tussen de benen. Vervolgens duw je met je andere voet tegen het achterwerk van de helper en trek je je been uit de laars. Klinkt ingewikkelder dan het is maar werkt altijd!


jeroen (Gast)
Geplaatst op 23-11-2014 om 20:23

wij hebben al verschillende houten plankjes gebruik allerlei modellen maar wij hebben slechte ervaringen er mee, vandaar dat wij bij elkaar de rubberlaarzen ( kaplaarzen ) uit trekken.

E (Gast)
Geplaatst op 11-11-2014 om 12:38

Wilde net de tip van het houten plankje bieden, bij mij werkt dat altijd prima.

S-je
Geplaatst op 04-11-2014 om 13:58

Onze jongste dochter gebruikt ook paardrijlaarzen. Die zitten best strak maar zij kan zich prima redden met een kunststof laarzenknechtje wat we gekocht hebben op een afdeling met paardrijspullen. Kosten ongeveer 5 euro.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.