Volg ons via
 
Categorie: Overig
Radeloos (Gast) Radeloos (Gast)
  • 01-06-2015

Lichaamsluizen?

Beste,
Ik en mijn vriendin zijn nu bijna al een jaar besmet met Lichaam luizen.
We hebben al bijna alle middeltjes geprobeerd en raken hier niet vanaf.

Doktersbezoeken helpen niet,
krijgen alleen van de (verschillende) dokters advies om ons beter te wassen.
(Ook het internet staat vol met deze ''tips'' dat je bij lichaam luizen je hygiene moet verbeteren)

Dit is echt belachelijk, we douchen beide ons hele leven lang al 2 keer per dag en sinds dat we luizen hebben nog vaker. (Hebben inmiddels problemen met de huurbaas omdat we teveel water verbruiken)
Ook geeft een dokter ons meestal een luizen lotion die niet helpt, lotion haalt de luizen van het lichaam af. (Douchen doet precies hetzelfde, maar na het douchen voel je zo'n 15 minuten later alweer de luizen)
Luizen zitten in kleren en denkelijk het hele huis. (Je krijgt deze niet weg met heet wassen, gif, extra poetsen of nieuwe kleding kopen)

We hebben beide al onze dure merkkleding weggegooid en doen ook het beddengoed dagelijks verschonen (en ook nieuw beddengoed kopen helpt niet) het huis word elke dag grondig gepoetst. (Zijn beide heel netjes en waren dit voor de luizenplaag ook)
Kleding warm wassen, kleding in vriezer, kleding stomen en zelfs nieuwe kleding kopen helpt allemaal niet.
We zijn zelfs verhuisd voor deze luizen, maar we nemen de luizen waarschijnlijk gewoon mee.

Inmiddels gaat ons leven kapot door deze luizen, we durven en zijn beide al een jaar niet meer naar de kapper gegaan. (Schamen ons dood als iemand de luizen zou ontdekken)
Hoe denk je dat onze haren na een jaar geen kapper er uitzien, nu denkt een dokter zeker dat wij ons zelf verwaarlozen. (onze ouders denken zelfs al dat we drugs gebruiken omdat we vroeger onze haren altijd perfect geknipt hadden en tevens altijd dure merk kleding droegen)

We wonen nu 4 jaar samen en hadden beide goede banen en onze toekomst zag er goed uit en dit is nu allemaal ''opeens'' verwoest door deze luizen.
Ons hele lichaam zit onder de luizen beten en ons sociaal leven is echt helemaal verwoest. (Mijn vriendin denkt zelfs aan zelfmoord)

Mijn vriendin had zich voor de luizenplaag opgewerkt tot bedrijfsleider in een kledingwinkel en was zo dom om een werkcollega in vertrouwen te nemen over de luizenplaag, resultaat ontslagen omdat de winkeleigenaar geen personeel met luizen in een dure kledingwinkel wou hebben. (ze werkte er 10 jaar)

Ik zelf ben de oorzaak voor de luizenplaag en weet ook hoe ik de luizen opliep en deze mee naar huis nam en zo weer mijn vriendin besmet hebt.

Was zelf werkzaam in een asielzoekers centrum voor mensen en kwam daarom vaak in de woonruimtes van deze asielzoekers.
Deze kamers waren vaak echt smerig en bij ons het personeel was bekend dat sommige kamers en sommige mensen luizen en andere ongedierte hadden.

Denkelijk zijn daar luizen in mijn kleding terecht gekomen en daar dat wij zelf de kleding thuis moesten wassen en ik vaker de kleding te lang in ons eigen huis aanhield, zijn deze in contact gekomen met mijn eigen prive kleding.
(Dacht zelf ook als de meeste mensen, dat alleen vieze mensen die zich niet verzorgen lichaamssluizen kregen en was dus te nonchalant)

Heb inmiddels om deze reden ook mijn ontslag genomen, zijn nu beide werkeloos en moeten van een kleine uitkering rond komen. (Krijg niet meer geld omdat ik voor het arbeidsbureau om een ongeldige reden zelf mijn ontslag nam)
Werk zoeken zal niet gaan zolang ik luizen heb, slapen is bijna onmogelijk door de jeuk en ik schaam mij als iemand dit zou zien. (Als ik niet snel werk kan aannemen verliezen we deze woning door ons geldgebrek)

Ik hoop dat iemand nog werkende tips heeft voor deze luizen, want ik zelf weet het echt niet meer.
Heb alle internet tips geprobeerd en heb ook niet veel geld meer om al deze dure ''niet werkende'' luizen lotions te gaan proberen/kopen.

Groetjes

Er zijn 0 antwoorden gegeven
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.