Volg ons via
 
Categorie: Schoonmaken

hoe glas van balkon reinigen?

We hebben een balkon dat afgezet is met glas. De binnenkant is eenvoudig te reinigen, maar ik vraag me af of er materiaal bestaat om de buiitenkant te reinigen.
Dat zou een soort van "afduwer" moeten zijn in plaats van een aftrekker, omdat bij het laatste, als het water naar boven wordt getrokken, het er langs de kanten weer afdruppelt...

Er zijn 4 antwoorden gegeven
4 antwoorden
Kôlleke
Geplaatst op 08-02-2016 om 00:42

Ik weet niet of zo'n vacuümtrekker werkt. Ik denk dat je hem niet makkelijk in de juiste houding kunt vasthouden. Ik neem aan dat je over de balkonrand moet hangen.

Vroeger had je van de dubbele raamwissers met een magneet. Kan je aan de binnenkant wassen en wordt de buitenkant automatisch meegenomen. Werkt alleen bij enkel glas. Ik heb even gegoogeld. Ze bestaan blijkbaar nog steeds. Zie hier.

avwelzen (Gast)
Geplaatst op 07-02-2016 om 11:43

Bij een groothandel voor glazenwassers-materialen kan je een trekker kopen die je makkelijk kunt verstellen. Kost rond de twintig euro, en daarmee kun je dus makkelijk dwars de ramen droog trekken. Zelfs het trekgedeelte is te verstellen...succes

Anne Beeckmans (Gast)
Geplaatst op 05-02-2016 om 09:33

dank je wel, ik ga eens kijken wat zo een ding kost.

groetjes,

Anne

S-je
Geplaatst op 04-02-2016 om 12:44

Ik zou het met de aftrekker van een stoomreiniger proberen of met zo'n vacuüm-aftrekker. Die neemt het water gewoon meteen zelf weer op. Maar dat zijn wel prijzige dingen.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Soortgelijke vragen
Er zijn geen items beschikbaar.