Volg ons via
 
Categorie: Overig
anna (Gast) anna (Gast)
  • 12-05-2016

hoe voorkom ik pijnlijke strepen op mijn been langs de bovenrand van mijn korte laarsjes?

ik heb korte laarsjes gekocht, maar als ik ze met korte sokken draag schuren de bovenranden heel pijnlijk tegen mijn been. lange kousen er onder zijn geen gezicht. wie heeft hiervoor een oplossing?

Er zijn 5 antwoorden gegeven
5 antwoorden
anna (Gast)
Geplaatst op 05-06-2016 om 18:17

het probleem heeft zichzelf opgelost. ik weet niet of ik eelt heb gekregen langs de rand van de laarsjes, of dat de scherpe randen van het leer zijn afgesleten, maar ik kan ze weer gewoon aan. dank allemaal voor jullie suggesties!

Janske (Gast)
Geplaatst op 04-06-2016 om 18:01

Wat dacht je van sokken of panty kousjes aandoen die net boven de rand van je laarzen uitkomen.


Kôlleke
Geplaatst op 13-05-2016 om 23:21

Fijn dat de pleisters al iets hebben geholpen, maar als ze van zo'n goede kwaliteit zijn, zou ik er toch even mee langs de schoenmaker lopen. Misschien kan hij de randen nog wat soepeler krijgen.  

anna (Gast)
Geplaatst op 13-05-2016 om 07:07

dank je kôlleke voor je reactie. het zijn kwalitatief goede spaanse laarsjes van echt (en heel mooi) leer. ik denk dat mijn benen er wel aan kunnen 'wennen', net zoals ik in het begin van de zomer blaren krijg van teenslippers, maar daar aan het eind van de zomer geen last meer van heb. maar ik hoop op manier om dat proces wat te versnellen. gisteren heb ik pleisters aan de binnenkant van de randen geplakt, en dat hielp al wel wat.

Kôlleke
Geplaatst op 12-05-2016 om 22:55

Vervelend, die pijnlijke benen. 

Waarom ga je niet terug naar de winkel waar je ze hebt gekocht? Misschien weten zij een oplossing. Zo niet, dan zou ik mijn geld terug vragen.
Zijn het leren laarsjes? Ik weet dat een goede schoenenwinkel/schoenmaker de randen wel eens soepel maakt door er met een hamertje op te kloppen, maar volgens mij kan dat alleen bij echt leer.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.