Volg ons via
 
Categorie: Drinken

ontkalkzakjes senseo ?waar aankopen????

iki zou graag de ontkelkzakjes van senseo kopen,waar kan dat?online?in belgie?

Er zijn 4 antwoorden gegeven
4 antwoorden
Kôlleke
Geplaatst op 29-06-2016 om 20:49

Azijn wordt afgeraden,

Henk (Gast)
Geplaatst op 28-06-2016 om 19:09

Azijn lost kalk op. Als je een flinke scheut azijn toevoegt aan het water in het reservoir en je zet het Senseo-apparaat aan. Zet een kopje onder de tuit en activeer het apparaat. Zet hem dan uit als het kopje halfvol is. Het water met azijn zit nu in het systeem en laat hem zo een paar uur staan. Vul het reservoir met schoon water en zet het apparaat weer aan. Als het apparaat gereed is druk je gelijktijdig op de knoppen voor één en voor 2 koppen Senseo. Zorg voor een opvangbak die net zo groot is als het reservoir, want het reservoir zal volledig opgaan, tenzij je de aan/uitknop indrukt. Succes!


Kôlleke
Geplaatst op 28-06-2016 om 12:47

Ik koop geen dure zakjes. De samenstelling van die zakjes is 100% citroenzuur. Zie hier. We hebben dus een kilo citroenzuur online gekocht. Voldoende voor tien keer ontkalken.

S-je
Geplaatst op 28-06-2016 om 10:50

Hier in Nederland zijn die ontkalkingsprodukten te koop bij de winkels die de Senseo-apparaten ook verkopen. Geen idee hoe het in België is. Anders Senseo België even bellen voor verkooppunten.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Soortgelijke vragen