Volg ons via
 
Categorie: Schoonmaken
Leny (Gast) Leny (Gast)
  • 18-12-2016

hoe reinig ik de ramen van een nieuwbouwwoning het lijkt wel of er cement filmlaag opzit ???

mijn nichtje heeft een nieuwbouw woning gekregen ,maar de ramen zijn niet schoon te krijgen het lijkt wel een cemente filmlaag wat er op zit . hoe ga ik dat verwijderen hhhheeeelllpppppp plaese

Er zijn 2 antwoorden gegeven
2 antwoorden
Leny (Gast)
Geplaatst op 19-12-2016 om 17:22

Dank je wel voor het antwoord op mijn vraag . Inmiddels heb ik het gereinigd met pure groene zeep erop dat in laten trekken , en daarna heel veel water spoelen en daarna met de verfkrabber eroverheen moet wel een keer of 2a3 gebeuren .want dit is een huurhuis. Het heet trouwens een{ Cementsluier}

S-je
Geplaatst op 18-12-2016 om 22:43

Wij hadden iets soortgelijks. Het leek wel een soort kalkaanslag maar ook met schoonmaakazijn kregen we het niet weg. Bleek dus echt cementwater te zijn wat erlangs gelekt was tijdens het metselen/voegen.

Dit soort aanslag valt onder de garantie/nagekomen opleverpunten en het moet door de bouwonderneming opgelost worden. Bij ons is op kosten van de bouwonderneming een bedrijf geweest wat schade aan glas herstelt. Gepoetst met een speciale pasta met een "schurende" werking. Daarna keurig glanzende ramen zonder aanslag.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.