Volg ons via
 
Categorie: Lichaamsverzorging
Erwin (Gast) Erwin (Gast)
  • 04-01-2020

Hoe kunnen wij een wrat op een pijnloze manier bij een kindje verwijderen?

Er zijn tientallen tips om een wrat op de voet van een kindje pijnloos te verwijderen. Doorzichtige nagellak wordt veel vermeld. We hebben ook gehoord van wrattenkruid. Geven deze middelen een bijna absolute zekerheid dat de wrat afsterft en dus verdwijnt? Zijn er nog meer effectieve middeltjes?

Er zijn 3 antwoorden gegeven
3 antwoorden
Natalie (Gast)
Geplaatst op 19-03-2020 om 21:06

Elke avond een beetje honing op de wrat smeren met een pleister er overheen. Na een tijdje was bij ons de hele wrat verdwenen. 

Carola (Gast)
Geplaatst op 14-01-2020 om 11:42

Bij een Kinesioloog langsgaan. Helpt ook bij waterwratten. (reclamelink verwijderd door redactie. Reclame maken is niet toegestaan zonder toestemming van de webmaster)

wilma (Gast)
Geplaatst op 04-01-2020 om 20:47

Bij de huisarts assistente een recept vragen voor salicylzuur collodium. Dit is een flesje vloeistof met een stokje waarmee je iedere avond voor het slapen 1 druppel op de wrat aanbrengt. Vooraf de goede huid rondom de wrat beschermen met zinkzalf.

Het flesje leegmaken, dus trouw iedere avond gebruiken. Vaak is de wrat dan weg.
(Als de wrat niet pijnlijk is bij lopen hoeft er niets aan gedaan te worden. De wrat gaat vanzelf weg, al kan dat wel enige jaren duren.)
Veel succes iedereen! Wilma, assistente 

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.