huishoudplaza oud

Huishoudplaza toegelicht

Huishoudplaza.nl, je huishoudelijke hulp online, is een website boordevol door onze leden verzamelde huishoudelijke tips en recepten. Sinds 2003 bouwen we samen met onze bezoekers aan deze enorme database met handige weetjes.

Iedere bezoeker mag artikelen aandragen en erop reageren. Onze redactie bewaakt hierbij de kwaliteit. Naast de informatieve kant is HuishoudPlaza ook nog eens een enorm gezellige huishoud community.

Hoe werkt huishoudplaza?

HuishoudPlaza.nl is informatieverzameling waarin (tips, recepten, nieuws, leden, enzovoorts gestructureerd zijn opgeslagen. Door deze opzet kan HuishoudPlaza.nl iedereen de mogelijkheid geven om bij te dragen aan de uitbouw van deze website en hoeft deze taak niet te worden beperkt tot uitsluitend redactieleden.

Naast de uitgebreide verzameling van artikelen heeft Huishoudplaza.nl ook een hechte community opgebouwd. Op ons forum kan iedereen terecht om zijn of haar vragen, zorgen en tips te delen.

De redactie van deze site zet zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt binnen onze community.

Voor wie is huishoudplaza

HuishoudPlaza.nl is bedoeld voor iedereen die belang heeft bij huishoudelijke informatie. Deze website biedt informatie die voor iedereen van belang is.

Het maakt niet of je man of vrouw bent, jong of oud. Iedereen is welkom en iedereen heeft er iets aan.

Helpen bij het vullen van deze website?

Iedereen die het leuk vindt om bij te dragen aan de opbouw van deze website nodigen we uit om tips, nieuws, links, schema's en recepten aan te dragen.

Ideeën voor nieuwe onderwerpen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De website wordt nog beter als iedereen een steentje bijdraagt! Ieder lid heeft de mogelijkheid om zelf informatie toe te voegen aan de website.

Waarom een Huishoud website?

Iedereen die woont, heeft te maken met de huishouding. Sommige mensen vinden het leuk om te doen, anderen vinden het niks.

Veel mensen zweven daar ergens tussenin. We zien er soms tegenop, maar als we klaar zijn met de schoonmaakbeurt dan is er een beloning in de vorm van een opgeruimd, schoon en fris huis.

We zijn altijd op zoek naar zaken die het leven makkelijker kunnen maken. Daarom vind je met tips om de huishouding sneller en beter te kunnen uitvoeren bij ons dan ook een luisterend oor.

In de gangbare huishoudboekjes staat veel, maar zoeken in boeken duurt veel te lang. Bovendien staat datgene wat je zoekt meestal net niet in het boekje..

Tot slot

Als je dit hebt gelezen dan hopen we dat je net zo enthousiast bent over HuishoudPlaza als wij en dat je deel wilt uitmaken van de HuishoudPlaza.nl gemeenschap.

Je kunt je hiervoor gratis registreren. We hopen dat de tips op deze website je veel nut bewijzen in je eigen huishouding. Voor vragen en suggesties kunnen jullie ons contactformulier gebruiken.

Vriendelijke groet,
De Huishoudplaza redactie