Volg ons via
 

10 manieren om geld te verdienen vanuit huis

Heb je tijd over om leuke dingen te doen waarmee je ook nog eens geld kunt verdienen? Vandaag de dag is het heel gemakkelijk om vanuit huis wat extra bij te verdienen.

Tijd over en extra bijverdienen vanuit huis?

Heb je tijd over om leuke dingen te doen waarmee je ook nog eens geld kunt verdienen? Vandaag de dag is het heel gemakkelijk om vanuit huis wat extra bij te verdienen. Geld verdienen vanuit huis kan binnen enkele stappen geregeld worden. Het leuke ervan is dat er talloze mogelijkheden zijn om extra inkomen te verzamelen. Wij hebben 10 manieren om geld te verdienen vanuit huis voor jou op een rijtje gezet.

1. Verzamel een passief inkomen

Een passief inkomen is een vorm van inkomen waarvoor je eenmalig een minimale investering doet qua tijd en geld, maar waar je wel geld aan blijft verdienen. Misschien werk je niet of niet volledig en wil je er graag iets naast doen. Een belegging of goedgevulde spaarrekening zijn vormen van een passief inkomen. Overige vormen van een passief inkomen zijn bijvoorbeeld royalties, het verhuren van kunstwerken of het doen van een uitvinding. Maar ook de aankoop van onroerend goed, of het verhuren van een appartement zijn vormen van een passief inkomen. Sommige van de onderstaande tips kunnen ook bijdragen aan het uitbouwen van je passieve inkomen.

2. Begin een webshop

Het beheren van een eigen webshop kan erg leuk zijn en levert je daarnaast geld op. Het is leuk wanneer je bijvoorbeeld eigen producten maakt, deze kun je dan verkopen via je eigen webshop. Wat dacht je van een webshop in tweedehands babykleertjes?

3. Bak taarten en verkoop deze

Ben je creatief en kun je goed taarten bakken? Zorg dan dat je hier een extra inkomen mee verzamelt en biedt de taarten te koop aan. Het kan bijvoorbeeld heel leuk zijn om je te specialiseren in het bakken van decoratieve taarten voor kinderfeestjes of bruiloften.

4. Schrijf online teksten

Bedrijven, organisaties en particulieren hebben mensen nodig die bereid zijn aansprekende teksten te schrijven voor hun website, blogs en sociale media. Het schrijven van een tekst van 400 woorden kost je slechts een half uurtje en je houdt er een leuk zakcentje aan over.

5. Vertaalwerk

Met het vertalen van bijvoorbeeld commerciële teksten,brochures en e-books kun je geld verdienen. Het enige dat je nodig hebt is een computer en het is handig wanneer je goed bent in bijvoorbeeld Engels, Duits, Frans of Spaans. Er zijn diverse bedrijven waar je voor kunt werken. Kijk voor meer informatie eens op thuiswerken.nl/vertaalwerk.

6. Schrijf een e-book

Met het schrijven van een goed e-book kun je veel geld verdienen. Weet je niet hoe je dit succesvol kunt creëren? Kijk dan eens op internetmiljonair.nl. Daar vind je gratis tips voor het schrijven van een goed e-book.

7. Enquêtes invullen

Door mee te doen aan enquêtes kun je aardig wat airmliles of andere waardebonnen verdienen. Je verdiensten kunnen oplopen tot wel € 120,00 per maand. Het invullen van een enquête kost vaak niet meer dan 10 minuten per dag. Kijk bijvoorbeeld eens bij enquetevergelijk.nl.

8. Zet filmpjes op YouTube

Je kunt een filmpje op YouTube zetten en daar veel geld mee verdienen. Krijg meer bezoekers door te kiezen voor goede onderwerpen en de juiste zoekwoorden. Wanneer je meer bezoekers krijgt, kun je een partner account aanvragen met Google Adsense. Er worden dan reclames en banners naast jouw filmpje geplaatst. Klikt iemand hierop, dan verdien jij er geld mee.

9. Affiliate marketing

Affiliate marketing is vorm van geld verdienen vanuit huis door advertenties van bepaalde producten of services te tonen op je website of webshop. Klikt iemand hierop, dan ontvang jij geld door middel van commissie. Een goed bedrijf dat je hiervoor kunt inschakelen is Tradetracker.

10. Op huisdieren passen

Zit je veel thuis, wil jij je tijd nuttig besteden en geld verdienen? Dan kun je tegen vergoeding een aantal dagen op een huisdier van iemand passen die bijvoorbeeld op vakantie gaat. Zet eens een advertentie op Marktplaats of hang een briefje op in de supermarkt.

11. Schrijf een blog met advertenties

Ben je een fervent schrijfster en deel je graag je kennis en ervaring met de buitenwereld? Begin dan met het schrijven van een blog. Dit kan heel eenvoudig gerealiseerd worden met Wordpress. Plaats er reclame van Google Adsense en andere adverteerders op en begin direct met geld verdienen vanuit huis.

Doe wat bij je past

Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om geld te verdienen uit huis. Kies voor iets dat bij jou past en waar je met plezier aan zult werken. Je kunt er dan lange tijd voldoening uit kunnen halen, zonder dat het als een last op je schouders zal drukken. Het is daarom de hoogste tijd om aan de slag te gaan!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

1 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 09-07-2014
Hits: 15756
Categorie: 
Geldzaken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
geld, geld verdienen, geld verdienen vanuit huis, passief inkomen, thuiswerk