Volg ons via
 
 

Mama is creatief!

Blog van Sje.

Mama is creatief!

Wat kan het moederschap toch een hoop met je creativiteit doen. Als je nog niet creatief bent, dan verandert dat vanzelf op het moment dat je een kind krijgt.

Onze grote kleine dame komt al op een leeftijd dat ze elke ochtend inspraak wil als ik voor haar kledingkast sta. Het liefst draagt ze elke dag een rok of een jurk, dus haar lange broeken hangen inmiddels stoffig te worden. Gelukkig lukt het me op dagen dat ze naar de peuterspeelzaal moet nog wel om haar een lange broek aan te geven onder het mom "Ja maar, je gaat misschien buiten spelen en dan is een lange broek warmer dan een maillot". Dat wil ze dan nog weleens pikken.

Maar op andere dagen hoef ik echt niet met een lange broek aan te komen. Nou vind ik het zelf eerlijk gezegd ook wel leuk hoor dat het zo’n echte meid is, dus ik sputter niet tegen.

Toch heeft ze ook wat haar verzameling rokken en jurken betreft haar voorkeuren. Bovenaan het lijstje bijvoorbeeld staat haar "bloemendansrok" zoals ze die zelf altijd noemt.

We gaan dus niet voor de kledingkast staan met z’n tweetjes maar ik leg voortaan 2 of 3 setjes kleren op haar bed klaar en daar mag ze uit kiezen.

Denkt ze.................................. ;-)

Ik heb namelijk zelf al lang besloten wat ik haar aan wil geven vandaag, want ik ben nog altijd de baas. En dus leg ik naast mijn voorkeursetje nog een ander setje waarvan ik weet dat ze het minder leuk vindt.

9 van de 10 keer weet ze dan niet te kiezen omdat ze weet dat er veel leukere kleren in haar kast hangen en vraagt ze of ik er nog een setje bij wil leggen. Natuurlijk wil ik dat!

Dus ik kies een leuke lange broek uit met een vrolijk shirt. Tja, en dan kiest ze toch eieren voor haar geld en gaat alsnog voor mijn voorkeursetje.

Zij toch nog blij en ik wist bij voorbaat al dat ik blij zou zijn.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
6 reactie(s)
djsbkif (Gast)
Geplaatst op 23-08-2011 om 15:26

TJOGZ9 rqeodnfjjxmj

Jaylen (Gast)
Geplaatst op 23-08-2011 om 08:44

Reactie (was in Engels) leeggemaakt door S-je. Riekt naar spam of klieren. Jeroen wil jij proberen te bannen op ip-adres?

Michelle
Geplaatst op 24-01-2011 om 17:03

Heeei. Wat een leuk idee de bloemendans rok! Echt een goede oplossing. Heeft iemand tips om beschilderingen op glas te maken. Want ik deed vroeger wel aan glas in lood. En dat deed ik dan met een speciaal soort verf, wat ik nergens meer kan vinden. Doen jullie dit ook wel eens en dan met wat voor verf?? Groetjes

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 01-03-2007
Hits: 2476
Categorie: 
Blogs van: Sje
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Kind, meisje, kleren, kinderkleding
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Populairste blogs
Nieuwste blogs