Vetvlek uit Hout Verwijderen

Author: Huishoudplaza 214 views

Tips voor het verwijderen van vetvlekken en vettige aanslag van hout. Frituurvet, vetvlekken of vettige aanslag op hout kan op de volgende manieren worden verwijderd. 

Hoe kan ik frituurvet verwijderen van hout? Of Vervlekken uit hout krijgen?

houten vloer schoonmaken

Vettige aanslag op een groot oppervlak

Vettige aanslag (frituurvet) kan worden verwijderd van hout door af te nemen met een zeem die is gedrenkt in een sterk verdund mengsel van water en schoonmaakazijn.

Vettige aanslag kan ook worden verwijderd van hout door af te nemen met een vochtige zeem met daarop een paar druppels afwasmiddel.

Diepe vetvlekken op een kleiner oppervlak

Deze vlekken verwijder je van het houten oppervlak door deze in te wrijven met spiritus. 

Andere Methodes voor deze vlek en andere houtvlekken

Producten die altijd helpen bij vlekken op hout

Er zijn twee specialistische merken die al jaren bezig zijn met ontwikkelingen en vernieuwingen op het vlak van vlekken op hout. Dat zijn HG en Wasco, dit zijn de twee meest relevante producten die dus ook bij deze vlekken kunnen helpen.

Meer tips om vet en frituurvet van hout te verwijderen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

  • Sierk Zuidland

    15 januari 2021

    Hout schoonmaken is echt verschrikkelijk, ik had laatst teveel water gebruikt en toen kwamen er van die stipjes in de noesten. Echt dus NIET teveel water gebruiken bij het schoonmaken wat dit kreeg ik dus niet meer schoon.

    Reply

Leave a Comment