Vlekken door Fietszadel

Fietszadels komen veel en langdurig in aanraking met kleding. Ook worden fietszadels vaak vochtig en kunnen er scheurtjes in ontstaan. Dan kunnen er allerlei vlekken op de kleding terecht komen. Deze vlekken zijn goed te verwijderen. Lees hier hoe je zadelvlekken verwijdert. 

Hoe krijg ik mijn broek schoon na vlekken van een fietszadel?

vlekken door fietszadel
Vrouw op een Fietszadel

Zadelvlekken gaan er vrij eenvoudig uit met een normaal wasje en een schepje Vanish. Lukt het niet op deze manier? Overweeg dan een nieuwe wasmachine of nieuw wasmiddel =)

Andere manieren om zadelvlekken te voorkomen en verwijderen

 • Je kan de vlekken voorkomen door gebruik te maken van een plastic draagtas over het zadel. Dit om het vocht te bestrijden. 
 • In principe zouden dit eenvoudig vlekken moeten zijn, als dit nog niet lukt overweeg dan een sopje met lauw water + groene zeep en wacht een nachtje alvorens je het kledingstuk in de was doet.

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Oplossingen en tips voor vlekken ontstaan door het fietszadel

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

 • Iris

  17 september 2023

  Let op! Die plastic tas over het zadel moet dan wel zonder bedrukking zijn. Ik ben op deze pagina terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar tips voor het verwijderen van de vlek die is ontstaan door het afgeven van de plastic tas! 😅🤣🤣

  Ervaringsdeskundigen, ik hou me aanbevolen voor de ultieme tip! 😁

  Reply

Leave a Comment