Volg ons via
 

Redactionele hulp gezocht, nog steeds zeer welkom

We zoeken nog steeds actieve leden die ons helpen bij het vullen van de website. Lijkt het je wat? Stuur ons dan een berichtje.

Op deze nieuwspagina hebben we al het oude nieuws dat ooit op HuishoudPlaza is gepubliceerd weer toegankelijk gemaakt. Ik kwam nog een leuk artikel tegen uit de begintijd van de site (2003) over onze zoektocht naar redactionele hulp. Op basis van dat verzoek zijn veel leden actief geworden op HuishoudPlaza.nl en hebben we uit kunnen groeien tot de mooie website die we nu zijn.

Om ook in de toekomst leuk en relevant te blijven hebben we nog steeds erg veel behoefte aan hulp. Daarom ga ik het verzoek uit 2003 nog eens herhalen. Dus ... wil je helpen met het aandragen van nieuws, het plaatsen van tips, recepten of andere informatie stuur ons dan een berichtje. Wij leggen je dan uit hoe alles werkt en helpen je waar nodig. 

Als je frequent items toevoegt dan treedt je toe toe de redactie van HuishoudPlaza.nl en kun je actief meedenken over inhoud en richting van de website in ons redactieforum. HuishoudPlaza ... een erg leuke hobby!

We wachten je berichtje met smart af. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 26-06-2011
Hits: 1573
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
redactie, leden, actief