Volg ons via
 

Wandelen in de winter

Wandelen in de winter | Eindelijk écht koud in Nederland, dus trek je warmste kleding en schoenen aan en ga lekker naar buiten!

Wandelen in de winter. 

Nu het eindelijk echt koud begint te worden in Nederland wordt het er buiten weer een stuk sprookjesachtiger op, het bos verandert in een sprookjesdecor. Dit is natuurlijk een uitdaging, want als het kouder wordt is het belangrijk om warme wandelkleding aan te doen! Ook is het slim om wandelschoenen met grip aan te doen, want het kan erg glad zijn op de bevroren wandelpaden! Een merk zoals Teva biedt perfecte kleding aan voor deze omstandigheden. Zorg in het geval van zon wel voor goede zonnebrillen voor het hele gezin, want het is de UV straling is niet goed voor je ogen! 

Maar als je dan eenmaal de goede wandeluitrusting aan hebt is er een hoop te zien in Nederland, de stranden, bossen en duinen liggen er sprookjesachtig bij. In de winter heerst er een soort stilte, een rust, die weer goed bijdraagt aan die unieke sfeer. De dieren komen meer uit hun schuilplaatsen op zoek naar eten, dus de kans dat je bijvoorbeeld herten kunt spotten neemt ook toe. Als je dieren wil tegenkomen moet je wel extra stil zijn, want de bevroren bosgrond zorgt ervoor dat alle geluiden nog verder te horen zijn. 

Als je een camera hebt is het slim om die mee te nemen, want met deze condities is het erg makkelijk om hele mooie foto's te maken. Vooral als het sneeuwt kun je hele leuke familiefoto's schieten, de kinderen los laten gaan in de sneeuw en dan zoveel mogelijk foto's maken, op die manier ben je verzekerd van een aantal pareltjes! 

Dus laat het koude weer je niet afschrikken, maar ga lekker naar buiten om de natuur te ontdekken! Ook in de winter kan er gewoon gewandeld worden, in de wintermaanden is Nederland misschien wel op haar mooist.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 30-01-2012
Hits: 8752
Categorie: 
Wandelen en Fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
wandelen, winter, winterwandeling, schoenen, zonnebril, wandelschoenen, teva, wandeluitrusting