huishoudplaza oud

Huishoudplaza.nl is één van de oudste websites op het Internet, al meer dan 15 jaar helpt huishoudplaza 10.000'en huishoudens in Nederland met allerlei truken om vlekjes op te lossen en het huishouden goedkoper en duurzamer te realiseren. Dat duurzame is iets waar wij de komende tijd meer aandacht aan willen besteden. Elke gids willen we voorzien van extra hulp op het vlak van duurzaamheid om zo ook ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Waarom wil Huishoudplaza duurzamer worden?

Waar in de jaren 2005 tot 2010 het wellicht nog normaler was om voor alles Aceton, Chloor en allerlei zuren te gebruiken is dit vandaag de dag toch minder gebruikelijk. Ook zijn er biologisch afbreekbare middeltjes op de markt gekomen die vaak beter helpen, waar iemand minder van nodig heeft en die voornamelijk: Beter zijn voor het milieu. Nu is al deze informatie nog niet in alle hulpgidsen verwerkt maar voor het einde van 2021 willen we dit wel gerealiseerd hebben. Wij gaan voor dit soort zaken ook in contact treden met fabrikanten.

Komt het oude Huishoudplaza forum ooit nog terug?

forum hhp

Het oude forum van HHP was de meest levendige onderdeel van de website. S-je alleen al had bijvoorbeeld meer dan 73.000 posts gemaakt. De gebruikers van dit forum hadden een gezellig hoekje en schreven daar over alledaagse zaken of hielpen anderen met het huishouden. In deze fase willen wij geen forum herintroduceren op Huishoudplaza, echter sluit dit soort veranderingen in de toekomst nooit uit. Wij hopen dat de oude forum gebruikers wel nog in contact met elkaar blijven.

Wat kunnen we in de toekomst verwachten van Huishoudplaza?

Het komende jaar gaan we ervoor zorgen de bezoekersstromen naar de juiste informatie te begeleiden en deze informatie zo goed mogelijk neer te zetten. Pas als dat op orde is gaan we echt verder kijken waar we met deze site naar toe willen qua functionaliteiten. Ons uiteindelijke doel:

Zoveel mogelijk mensen helpen met huishoudelijke problemen op een zo duurzaam mogelijke manier.

Daar gaan we voor strijden! Was je bekend met de oude website? Een actieve forum gebruiker? Laat dan onder dit bericht even een berichtje achter!

Deel dit artikel

Gerelateerde posts

stop met roken

25 Tips om te stoppen met roken

Als je in 2020 nog steeds aan het roken bent heb je gee...

Schoonmaken

Rommel Opruimen // Belangrijke Tips

Rommel opruimen voorkomt dat je later onnodig veel werk...

Airco Reinigen

Zo reinig je de airco van je auto

Nu de temperaturen weer omhoog gaan, zul je ook vaker d...

1 Comment

  • Huishoudplaza

    10 november 2020

    De site is wel in Beta variant, komende maanden gaan we het niveau vanzelfsprekend waar mogelijk verhogen.

    Reply

Leave a Comment