huishoudtips

In de maand Januari 2021 zijn er weer veel nieuwe huishoudtips toegevoegd. Een opsomming van een paar van de nieuwste tips:

Nieuwe Tips in Januari

Groene Aanslag Voorkomen: Alle tips die we tot nu toe hierover konden vinden gingen alleen over de chemische stofjes die je in kon zetten om groene aanslag te verwijderen. Niet over wat je nou kan doen om te voorkomen dat deze groene aanslag überhaupt ontstaat.

DVD's en CD's schoonmaken: Op de oude site stond hier ene populaire tip over en deze waren wij vergeten over te zetten. Een sopje doet op dit vlak wonderen. Lees hier alles over het schoonmaken van een CD of DVD.

LEGO Opbergen: Hoe kan je LEGO nou het beste opbergen zodat het niet een volledig rotzooi in huis wordt? Nou er zijn in ieder geval prachtige opbergdozen te vinden =) Dus dat helpt op twee vlakken: Leuk & prachtig design en het goed kunnen opbergen van al die LEGO in huis.

Satéprikkers die zwart worden in de oven? Met onze tip is het eenvoudig om satéprikkers in de oven te doen zonder dat ze aanbranden. Eerst moet je ze namelijk laten weten in een bakje water of beter nog: in een gevulde cola fles. Lees hier waarom juist zo'n fles handig is tegen verbrande sateprikkers.

Opvallende tip in Januari

afmetingen kindersjaal voor het breien

Een tip die heel populair was en hard ging in Januari was de tip: Hoe lang moet een kindersjaal zijn? Zie ons volledige overzicht met alle kindersjaal afmetingen.

Deel dit artikel

Gerelateerde posts

schoonmaken met citroen

10 slimme manieren om citroen te gebruiken ti

Soms heb je helemaal geen chemische middelen nodig om i...

camera's voor inbraakpreventie

Inbraken voorkomen // Inbraakpreventie

Je gaat er niet vanuit dat het jou overkomt, maar het k...

stop met roken

25 Tips om te stoppen met roken

Als je in 2020 nog steeds aan het roken bent heb je gee...

1 Comment

  • Boenprinses

    1 februari 2021

    Zouden jullie ook een gids kunnen toevoegen over het wassen van Frambozen?

    Reply

Leave a Comment