Afstandsbediening schoonmaken

Een afstandsbediening is één van de viezere dingen in huis. Iedereen zit er met z'n handen aan en hij wordt vaak vergeten. Lees hier hoe je de ‘zapper' goed schoon kunt maken.  

Hoe maak ik een afstandbediening goed schoon?

vieze afstandsbediening schoonmaken

De afstandsbediening van de televisie is in menig huishouden een bron van bacteriën. Niet zo gek natuurlijk, want dit apparaatje wordt vaak vergeten bij het schoonmaken. En dan hebben we het nog niet eens over de afstandsbedieningen in hotelkamers. Een reden om geen tv meer te kijken als je een nachtje in een hotel verblijft!

Thuis kun je er gelukkig zelf iets aan doen. Neem de afstandsbediening bij het schoonmaken van de kamer ook direct even af. En is hij echt smerig? Maak de afstandsbediening dan op de onderstaande manier schoon. 

  • Je kunt de afstandsbediening van de tv en van andere apparatuur heel makkelijk schoonmaken met een oude tandenborstel met een klein beetje Glassex. Let er even op dat je niet teveel gebruikt en voorkom daarmee dat de Glassex door de randjes van de knoppen de afstandsbediening inloopt.

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Meer oplossingen en tips om een afstandsbediening schoon te maken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudproblemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip om de afstandsbediening schoon te krijgen? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment