Knoflookgeur in huis

Na het koken kan het zijn dat er wat geurtjes blijven hangen, knoflook bijvoorbeeld. Maar hoe krijg je de geur van knoflook uit je keuken en je huis. Wat zijn de beste manieren om vieze geurtjes zoals knoflook uit je keuken of huis te krijgen?

Hoe krijg je knoflookgeur uit het huis?

Knoflook geur in huis
Hoe krijg je de geur van knoflook weg? Lees onze tips hier onder!

Om van de geur van knoflook in je huis af te komen zijn er meerdere oplossingen. Een van de meest populaire manieren is door bakjes met schoonmaakazijn neer te zetten waar het stinkt.

In plaats van schoonmaakazijn kun je ook bakjes met water en citroen neerzetten.

Is de geur erg overheersend? Dan kan je ook een pannetje met natuurazijn aan de kook brengen en het even een kwartiertje door laten koken, wel van belang dat je het niet droog laat koken want dan kun je weer opnieuw beginnen.

De geur van azijn en het zuur in de azijn zullen de geur doen verdwijnen. 

Andere manieren om de geur van knoflook uit je huis en keuken te krijgen:

  1. Met koffiepoeder: ook een bakje koffiepoeder kan helpen. Koffie is een natuurlijke geurvreter. Zet wat schaaltjes met koffiepoeder neer en de geur zal langzaam verdwijnen.
  2. Geurkaarsen of wierook: met geurkaarsen (bv Citronella) en wierook kom je ook van de knoflookgeur in huis af, dan moet je wel zitten wachten op de geur dit soort kaarsen of wierook.

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Oplossingen en tips om de geur van knoflook in huis te laten verdwijnen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment