Theevlekken Aanrechtblad

Thee vlekken verwijderen van je aanrecht met behulp van deze tips. Inclusief ook tips over thee of koffievlekken op de vloerbedekking. 

Wat kan je doen tegen theevlekken in een aanrechtblad?

werkblad-aanrecht-reiniger

Theevlekken van aanrecht werkblad verwijderen

Verwijder eventuele theevlekken zo snel mogelijk om te voorkomen dat het de tijd krijgt om in te trekken

De beste manier om een ​​theevlek van een aanrecht te verwijderen, is door dezelfde mix van soda en water te gebruiken als voor mokken en theelepels.

  • Je kunt ook proberen een halve citroen gedoopt in zout op laminaat of houten werkbladen te gebruiken.

Granieten en marmeren werkbladen kunnen vrij gemakkelijk schoongeveegd worden, maar als ze vlekken vertonen gebruik dan een zachte spons. Over het algemeen zou een afwasmiddel voldoende moeten zijn. Maar je hebt ook speciale werkbladreinigers / aanrecht reinigers. Bijvoorbeeld deze werkbladreiniger voor kunststof aanrecht van HG.

Koffie- of theevlekken in de vloerbedekking of bekleding

Als je koffievlekken of theevlekken in de vloerbedekking of bekleding van bijvoorbeeld een bank hebt, kun je een papje van vlekkenzout en zo heet mogelijk water op de vlek aanbrengen, het papje vervolgens laten opdrogen en het droge zout weer opzuigen.

Let op: Bij kleurgevoelige stoffen wel eerst even testen op een onopvallende plaats!

Een papje van stijfsel met water heeft overigens hetzelfde goede resultaat.

Meer oplossingen en tips voor het verwijderen van thee vlekken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Reageren?