Braaksel Huisdieren Verwijderen

Galvlekken verwijderen. Tips voor het verwijderen van kots uit tapijt. De oplossing zou wel eens net al bij veel andere problemen een sopje van biotex kunnen zijn!

Hoe verwijder ik het braaksel van een hond of kat uit vloerbedekking?

honden kwijl


Braaksel van huisdieren
 kun je verwijderen met Biotex. Maak een lauwwarm sopje en neem een nieuw schuursponsje (van die goedkope met tien in een verpakking). Schuim met dit sponsje het sopje op.

Met het sponsje breng je vervolgens het schuim aan op de vloerbedekking en druk je op die plek (niet wrijven, dit is normaal gesproken niet nodig). Vervolgens neem je een schone droge handdoek en ga ik met die handdoek op de vlek staan. Zo kun je zelfs oudere vlekken van braaksel uit de vloerbedekking krijgen! Kots is eenvoudig uit tapijt te krijgen via bovenstaande methode. 

Nog een tip: Als je hond of kat gespuugd heeft, kun je het het beste opnemen met een stukje wc-papier. Een evt dun laagje laat je dan liggen en drogen (klinkt vies maar zo verwijder je uiteindelijk wel alles). Als het droog is neem je de stofzuiger en zuig je harde resten weg. Meestal blijft zo geen vlek over. Voorkom dat je de vlek erin wrijft!

Bovenstaande tip werkt bij voervlekken en galvlekken. Dit is de beste manier om galvlekken te verwijderen maar je moet er wel vroeg bij zijn. 

Oplossingen en tips om galvlekken te verwijderen.

Heb je zelf nog een tip? Laat hem achter in de reacties!

2 Comments

 • Loes van Staveren

  1 maart 2021

  Ja hoor, dit is een bordercollie.

  Reply
 • Zeistenaer

  28 januari 2021

  Weet iemand ook toevallig wat voor ras hond dit is?

  Reply

Leave a Comment