Wasco Verwijderen

Wasco verwijderen doe je zo via deze gids!Tips voor het verwijderen van vlekken van Wasco krijt van muren en deuren.

Hoe verwijder ik een wasco vlek?

Stoepkrijt
Een stoepkrijt artiest aan het werk! #vlekkeloos

Heeft je peuter of kleuter zich uitgeleefd op je muren en deuren met Wasco krijt? Adem in, adem uit. Geen Paniek! Je veegt Wasco vlekken eenvoudig weg met een babylotiondoekje. 

” Wat een supergoede tip om met een babylotion-doekje de wasco van de muur te krijgen! In een vloek en een zucht is de muur weer schoon! Dankuwel! 

Zo kan je wasco vlekken ook oplossen

 • ” Ik heb vroeger geleerd dat Kaars en Wasco vlekken eenvoudig met bruin papier en een strijkijzer kunnen verwijderd worden. Je legt het bruin papier over de wasco, stand op middelste hitte en je strijkt over het bruin papier. Je zal zien dat de wasco in het papier zal trekken. De eventuele olieachtige vlek die achter blijft kan eenvoudig met Dreft worden opgelost.
 • Als je wasco vlekken op je bekleding heb dan is afwasmiddel op een doekje ook erg handig. Dit kan al goed helpen tegen de wasco vlekken

Meer informatie over wasco vlekken verwijderen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

3 Comments

 • HE

  30 september 2021

  Wasco is een soort vetkrijt. Gewoon krijt is van kalk. Wasco is gemaakt van vettige substantie.

  Reply
 • Eddie Janssen

  26 mei 2021

  Wasco op een ouderwets krijtbord gaat het snelst met terpentine. Althans, het soort wasco dat de kleuters bij ons op het bord hadden gesmeerd.

  Reply
 • Bergma_Schökking

  18 november 2020

  Ik snap het soms niet meer. Zijn Wasco vlekken zou gewoon krijtvlekken of praten we hier over een anders soort krijt? Ik hoor het graag

  Reply

Leave a Comment