Water in Wasverzachterbakje

Niets is irritanter: Problemen met het wasverzachterbakje per ongeluk het wasmiddel doen in het wasverzachterbakje of water in aaaaah! Alles op dit vlak is gewoon vervelend. Dit zijn de problemen en wat je eraan kan doen!

Hoe voorkom ik dat er water in mijn wasverzachterbakje komt?

Schoenen in de Wasmachine

Het pompje van de wasverzachter is waarschijnlijk verstopt. Kijk in je gebruiksaanwijzing hoe je die moet verwijderen om schoon te maken. Indien deze niet verstopt is kan het ook zijn dat het pompje niet goed zit, zodat hij de wasverzachter niet op kan zuigen. Dat het bakje steeds vol met water staat komt omdat de wasmachine de wasverzachter verdunt met water en omdat het niet opgezogen wordt, stroomt het nu over!

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Het kan zijn dat je met dit probleem teveel wasverzachter gebruikt. Het kan ook zijn dat het vuil is, waardoor de wasverzachter niet weg kan.
  • Haal het zeepbakje eruit en maak hem schoon. Voor de kleine hoekjes neem dan even een oude tandenborstel en borstel hem even schoon.
  • Als het waspoederbakje erg vies is gooi hem dan eens in de vaatwasser. Werkt perfect!

Meer oplossingen op het gebied van verstopte wasverzachterbakjes?

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment