Secondelijm Verwijderen Keukenblad

Heb je een stukje van je keukenblad vastgelijmd maar zitten er nu lijmresten op je keukenblad? Dan wil je er natuurlijk vanaf. Maar hoe kan je nou goed en veilig secondelijm resten verwijderen van je keukenblad.

Hoe verwijder ik één seconde lijm uit een keukenblad?

seconde lijm
Seconde lijm verwijderen is een spannende uitdaging. Lees onze tips goed door!

” Ik had witte vlekken op mijn zwarte aanrechtblad van snellijm maar door er met pads erover heen te wrijven zijn ze verdwenen. 

Aceton en Nagellakremover zijn simpelweg de beste oplossingen om de seconde lijm te verwijderen, maar dit moet allemaal uiterst voorzichtig gebeuren. Wij hebben in een artikel over Seconde lijm verwijderen van kleding veel over deze stoffen geschreven en hoe je deze het beste kan toedienen. Dit artikel is ook zeer relevant als je aan de slag wilt gaan met deze middelen. 

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Op eigen risico: ” Mij is het net gelukt met kokend water en een schuurspons op natuursteen 🙂
  • Op eigen risico: ” Mijn aanrechtblad is van keramiek, maar ik heb al een oplossing gevonden: kokend water
  • Op eigen risico: kokend water, een schuursponsje en bidden maar. Zorg er wel voor dat je niet te hard schuurt want dan kunnen er krassen op komen.

Meer over het verwijderen van seconde lijm van het aanrecht

Wij hebben ook een bijzonder gedetailleerd artikel over seconde lijm verwijderen van kleding

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

  • Oen van Tilburg

    15 januari 2021

    Oke, ik had niet zo dom moeten zijn om met secondelijm te pielen boven het aanrechtsblad. Maar ik heb geen vrouwen en dus ook geen aceton in huis. (nagellakremover) Zijn er nog andere methodes?

    Reply

Leave a Comment