Volg ons via
 
 

Roergebakken garnalen met ijsbergsla

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Roergebakken garnalen met ijsbergsla
Hoofdgerecht voor 2 personen

1 krop ijsbergsla
25 gr.boter
250 gr.gepelde kreeftgarnalen
2 el tandooripaste (uit een potje)
2 el mango-chutney
1/8 ltr.Bulgaarse yoghurt

Maak de sla schoon,verwijder de stronk en snijd de krop in smalle repen.
Verhit de boter in een wok of braadpan en roerbak de sla 2 minuten.
Voeg dan de garnalen,de tandooripaste en de chutney toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
Schep het gerecht in een schaal en schep de yoghurt in het midden.

Lekker met mihoen of Turks brood.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 3641
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Garnalen, ijsbergsla, roerbakken, wokken