Diesel jerrycan schoonmaken

Als je een jerrycan opnieuw wilt gaan gebruiken en er voor diesel in hebt gehad, hoe kun je deze dan het beste omspoelen / schoon krijgen?

Hoe maak je een diesel jerrycan schoon?

jerrycan-diesel-krijgen
Diesel uit een jerrycan spoelen kan bijvoorbeeld met benzine.

Als je een diesel jerrycan wil schoonmaken om hem vervolgens te gaan gebruiken voor benzine is de oplossing vrij makkelijk. Dan kun je de jerrycan omspoelen en schoonmaken met benzine.

Wil je de jerrycan ergens anders voor gebruiken? Dan is dat waarschijnlijk geen goed idee, in ieder geval om bijvoorbeeld water bij te vullen bij dieren is het geen goed idee, hier zijn ten eerste de jerrycan's niet voor gemaakt en ten tweede is het moeilijk om diesel en benzine compleet uit een jerrycan te krijgen. Beste is in dit geval gewoon een nieuwe jerrycan te kopen (+/- 10 euro).

Heeft er benzine in de jerrycan gezeten? Dan kan het wel zin hebben om hem te laten luchten. Benzine vervliegt over het algemeen aardig snel.

Oplossingen en tips om diesel uit een jerrycan te krijgen.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment