Steradent tegen Vlekken

Zijn de mythes waar? Is het echt mogelijk om steradent in de was te doen als vlekkenverwijderaar? Lees alles over wassen met steradent.

Hoe moet ik Steradent gebruiken tegen vlekken?

steradent reiniger
Steradent werkt uitermate goed in het huishouden


Steradent is een wondermiddel om allerlei probleempjes op te lossen, echter alleen als je jouw problemen: WIT wilt maken. Dus absoluut niet in gekleurde was proberen. In de witte was is Steradent een absolute aanrader. 

Meer over wondermiddel Steradent bij de was

  • Bij gekleurde was moet je het echter niet doen, want er zit bleekmiddel in waardoor de kleuren vervagen.
  • De kleur van de tablet (Sommige Steradent tabletten zijn roze) heeft geen invloed op je was. Je kunt steradent rustig gebruiken. Maar neem er nooit twee te gelijk. Dit heeft te maken met het soort bleek wat er in een tablet zit. Is de was na een keer niet schoon, was het dan nog één maal. 

Wondermiddel Steradent werkt ook bij andere huishoud taakjes

  • Steradent werkt ook goed voor bloemvazen schoon krijgen… je wasbak schoonmaken, water erin zetten een paar steradent erbij, even staan laten, wel goed naspoelen, leg er evt een paar kopjes bij met thee aanslag, heb je die ook meteen schoon
  • Ook je tandenborstel word goed schoon als je die even in de steradent (of ander merk) laat staan.
  • Steradent werkt ook heel goed, om je vitrage schoon te krijgen!

Meer oplossingen en tips over Steradent.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment