Bietensap Vlek Verwijderen

Tip voor het verwijderen van vlekken door bietensap in kleding. Je kent het wel die rode vlekken!

Hoe verwijder ik bietensap uit textiel?

Bietensap moet je NIET morsen
Bietensap moet je NIET morsen

Verwijder een vlek van bietensap uit kleding door het kledingstuk op de hand uit te wassen met een neutraal sopje. Als de vlek er zo niet uitgaat, probeer het dan met een mengsel van water en ammonia.

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • ” Ik had een bietenvlek op mijn witte shirt, ik ben eerst met lauw water aan de gang gegaan, maar dat lukte niet, toen met een citroenschijfje, daarna ingesmeerd en in bakje water me groene zeep aangesmeerd en gewreven, toen was de vlek er uit.
  • Een glas bietensap op mijn lichte vloerbedekking. Gigantische vlek. Ingespoten met Oxy action, gepoetst en opnieuw want de vlek trok zich er weinig van aan. Opnieuw en weer opnieuw. Een beetje wanhopig werd ik wel want de vloerbedekking leek voorgoed verpest. Ik besloot even te rusten en zette de witte handdoek waarmee ik aan het poetsen was in een emmer met een flinke schep soda. En…wonder, de handdoek, inmiddels bietenrood, werd onmiddellijk weer wit. Met emmer met sodawater en dezelfde handdoek sloeg ik opnieuw aan het poetsen. Hij verdween als sneeuw voor de zon.

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Oplossingen en tips voor bietensap vlekken op kleding

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment