Broodjes Diepvries Opwarmen

Als je broodjes in de diepvries hebt bewaard, hoe krijg je deze dan het beste bereid? Gebruik de onderstaande tip voor de lekkerste warme broodjes! Bevroren broodjes afbakken als een professionele bakker. 

Hoe maak ik broodjes uit de diepvries opnieuw vers?

warme broodjes uit de ovem

Heb je broodjes die je over had in de diepvries gedaan? Dan kun je ze via de onderstaande manier weer lekker vers krijgen.

  • Doe de broodjes 20 seconden in de magnetron op 800 watt
  • Zet de oven op 160 graden en doe de broodjes er direct in (dus ook tijdens het voorverwarmen)
  • Als de oven na 10 minuten opgewarmd is dan zijn de broodjes klaar en zijn ze alsof ze vers gebakken zijn.

Uitgedroogd brood weer vers maken

Als een stuk brood oud, hard en uitgedroogd is, moet je het niet weggooien. Wikkel er een vochtige doek omheen en leg het na een poosje een half uurtje in de oven. Hierdoor wordt het brood weer zacht en vers.

Pistolet invriezen

Als je pistoletjes hebt gekocht en voorziet dat deze voor welke reden dan ook niet opgaan dan kan je deze ook invriezen. Het zal je verbazen hoe vers deze pistoletjes vervolgens weer uit de vriezer komen. Wel zouden wij deze net als bij het bovenstaande voorbeeld weer even opbakken. 

Meer oplossingen en tips over het opwarmen van broodjes?

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudproblemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

  • Irene-M

    15 januari 2021

    Geprobeerd en jawel hoor: Ook heerlijk en goed resultaat. Ga zo door Huishoudplaza!

    Reply

Leave a Comment