Zwart Witte Kleding Wassen

Doe je braaf de witte was bij de witte was en de donkere was bij de donkere was hou je ineens dat ene zwart wit truitje over. Wij hebben uitgezocht wat je het beste kan doen om zwart wit truitjes te wassen. 

Hoe was ik nou een Zwart-Wit truitje?

Wasje aan het doen

Als je nieuwe kleding koopt dat kan verkleuren, moet je het altijd één nacht in een emmer met koud water en azijn leggen. Je kleding verkleurt dan niet meer. 

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Probeer eens de kleding die je gekocht hebt een nacht in een emmer met koud water laten staan. De dag erop als het nog wat stijfsel en kleurresten in zitten. Zet het dan nog een nacht in koud water.Ga je het dan wassen doe het dan op een lage temperatuur. Staat het dat het op 40 graden kunt wassen doe het dan op 30 graden of geen temperatuur in schakelen , maar met een beetje waspoeder erbij. En liefst een color waspoeder gebruiken, deze bevatten geen bleekmiddel.

Beste producten voor bij het wassen

Als je veel wasjes draait en veel geeft om de conditie van jouw kleding zijn dit de artikelen die het verschil kunnen maken tussen een doffe, vies ruikende was en een stralende, heerlijke geurende was:

Meer oplossingen en tips over zwart witte was.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment