HG schimmelreiniger

Het is heerlijk dat die producten tegenwoordig de naam hebben met de oplossing erin, dan hoef je als consument minder op te letten. HG Schimmelreiniger is een product dat schimmel aanpakt. Lees hier hoe en waarvoor dit product het beste inzetbaar is.

Waarvoor kun je HG schimmelreiniger gebruiken?

HG schimmelreiniger
HG Schimmelreiniger Schuimspray

Als je van die zwarte schimmelplekken af wilt in jouw douche dan is HG Schimmelreiniger een sterk product wat hier volledig voor gemaakt is en dus ook gezien de vele goede reviews overal goed werkt.

Product toepassingen

 • Vernietigt direct en eenvoudig alle schimmels, waardoor zwarte plekken verdwijnen.
 • De schuimformule zorgt ervoor dat het schuim beter op de te behandelen plek blijft zitten en doelgericht en efficient in kan werken.
 • De kans op spatten is minder groot met deze schuimspray.

Let wel op het volgende

 • De geur van HG Schimmelreiniger kan sterk zijn.
 • Ga niet overmatig met dit product aan de slag: dan kan je eventueel witte aanslag krijgen.

Meer oplossingen en tips over HG Schimmelreiniger.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

 • gctwnl

  9 januari 2021

  Werkt op zich wel, maar lijkt feitelijk gewoon chloorbleekmiddel te zijn. Dat werkt deels, maar deels is het ook gewoon bleken zodat je het niet meer ziet. Schimmel komt dus makkelijk en snel weer terug.

  Zou het op zich nog wel zo nu en dan willen gebruiken, maar de pompjes zijn waardeloos en kunnen niet tegen de agressieve inhouden gaan in mijn ervaring na een paar keer sprayen al kapot. Om er nog wat aan te hebben moet je het dan met een spons of doekje opbrengen.

  Reply

Leave a Comment