Jeansstof Soepel Maken

Als je net een nieuw jasje (jeansstof) hebt gekocht wil je graag dat de stof soepel wordt zonder dat de kwaliteit van het jasje achteruit gaat. Lees hier wat je moet doen om dit probleem goed aan te pakken.

Hoe krijg je nieuwe jeans stof soepel?

jeansstof soepel maken
Jeansstof soepel maken

Zet de broek een nachtje weg in water met flink veel azijn. Dan hou je de kleur mooi en de stof wordt een stuk soepeler!

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Zout water helpt ook. Zoals we dat vroeger deden: met je nieuwe spijkerbroek aan de zee in en dan in de zon laten drogen terwijl je hem aanhoudt. Pasvorm perfect, stof lekker soepel en hij bleekte er gelijk wat van op. Dat is nu niet meer nodig maar vroeger waren spijkerbroeken altijd donkerblauw en duurde het eeuwen van wassen en dragen voordat hij de juiste kleur kreeg.

Beste producten voor bij het wassen

Als je veel wasjes draait en veel geeft om de conditie van jouw kleding zijn dit de artikelen die het verschil kunnen maken tussen een doffe, vies ruikende was en een stralende, heerlijke geurende was:

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Meer oplossingen en tips over stijve jeans en spijkerstof

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment