Rolgordijn Kreukels Weghalen

Als je kreukels in je gordijnen hebt dan zijn er, afhankelijk van het materiaal van de gordijnen een aantal oplossingen die je kan proberen om ze weer normaal te krijgen

Hoe kan je het beste kreukels uit gordijnen halen?

zelf-gordijnen-inkorten

Afhankelijk van wat voor gordijnen je hebt en welke wassymbolen er in het etiket van je gordijnen staan kan je een aantal dingen proberen om de kreukels uit je gordijnen te halen.

  • Je kan indien dit ook kan volgens het wasetiket van je gordijnen de gordijnen wassen in een speciale waszak en ze nat uithangen, op deze manier zullen de kreukels tijdens het drogen er uit trekken.
  • Natmaken met een plantenspuit wil ook nog wel werken om de kreukels er uit te krijgen.
  • Afhankelijk van het materiaal is het wellicht mogelijk de gordijnen te strijken, een stoomstrijkijzer kan hierbij een goede hulp zijn.
  • Wat ook kan is gebruik maken van een stoomreiniger, in dit geval kan je de gordijnen wellicht zelfs laten hangen terwijl je de kreukels er uit stoomt. Dit zou ook met een kledingstomer kunnen werken.

Oplossingen en tips om de kreukels uit je gordijnen te krijgen.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment