Grijze Aanslag Koffiekopjes

Het is niet toch jammer als je net nieuwe koffiekopjes hebt gekocht en er direct al van die grijze strepen instaan. In deze huishoudgids lees je wat je het beste tegen grijze aanslag kan doen.

Hoe verwijder je de zwarte/grijze aanslag onderin koffiekopjes?

koffie aanslag
Voorkom aanslag op koffiekopjes

Aanslag verwijderen lukt in elk geval altijd goed met een kunstgebit-reinigingstablet.

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Aanslag van de lepeltjes en kopjes haal ik er af met een beetje cif en de kopjes komen bij mij altijd brandschoon uit de vaatwasser. Misschien is het de moeite waarde om eens van merk te wisselen met het poeder of tablet in je vaatwasser
  • Ik heb altijd een fles cerafix in huis. Heb dat op een keukenrolpapiertje gedaan en zo de binnenkant van het kopje schoongemaakt. De zwarte staalaanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon en daarna lekker in de vaatwasser!
  • Mijn bestek was ook vies (grijs) aan het worden. Ik dacht dat komt door de vaatwasser. Nu heb ik het schoongemaakt met cerafix en ze glimmen weer als nieuw. Bedankt voor de tip.

Meer oplossingen en tips over aanslag op koffiekopjes.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment