Babyolie Vlek Verwijderen

Babyolie kan vervelende vlekken nalaten. Zowel op grote oppervlaktes ( handdoeken en lakens ) als op babykleertjes zelf. Lees hoe je dit soort vlekken effectief kunt verwijderen!

Hoe haal ik een babyolie vlek uit kleding?

baby olie vlekken
Baby Voetjes met of zonder Baby Olie!

Vlekken van babyolie in bijvoorbeeld je kleren verwijder je door de vlek in te wrijven met afwasmiddel. Laat het vervolgens 10 tot 15 minuten intrekken en was de kleren daarna op 60-65 graden met je gewone waspoeder. 

Zo kan je dit probleem ook oplossen

  • Vanzelfsprekend helpt het als je bij jouw wasbeurt een schepje Vanish doet. 
  • Als er nog een vlek achterblijft, kun je het geheel nog eens herhalen of vlekkenspray voor hardnekkige vlekken gebruiken. 

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Meer oplossingen en tips tegen babyolie vlekken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment