Verwijderen Siliconen Vlekken

Siliconen en Gelletjes die als vlek eindigen op jouw kleding. Het overkomt meer mensen dan je wellicht denkt. Veel mensen zijn druk in de weer met Silicone Fresco's en eindigen dan met vlekken. Dit is wat je moet doen.

Hoe verwijderen ik siliconen vlekken uit kleding?

Wasje aan het doen

Het is mogelijk om de vlek te verwijderen met wasbenzine. Zie het volgende resultaat:

” Ik had een plekje bruine silicone op mijn jeans, ik heb het groots gedeelte kunnen verwijderen met wasbenzine. Doch stopte daar er wat kleur van de jeans op de doek zat.  Wat later bleef een kleine rand zichtbaar.  Deze lichte rand heb ik verwijderd met synthetische thinner. Bij het drogen bleek dat het randje nog zichtbaar was. Hierop heb ik was vanish gespoten en met een doekje even opgewreven. ook nu kwam er wat blauwe kleur af gevolg stopte ik met een. Na het opdrogen was de rand verdwenen. Ik moet wel toegeven, dat ikzelf nog wel wat kan zien waar het was, doch als je het niet weet zie je niets. Het was een silicone plek van ongeveer 1€ groot.  “

Andere manieren om silicone vlekken op te lossen

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Oplossingen en tips voor het verwijderen van silicone vlekken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment