Haarverf op Kleren

Eén van de gemeenste vlekken die je kan hebben is de vlek van haarverf op kleding / textiel. Er zijn wat oplossingen bekend, maar 100% garantie durven we bij deze vervelende vlek niet te geven.

Hoe verwijder ik haarverf op mijn kleding?

haarvlekken verwijderen uit textiel
Haarverfvlekken op kleding kun je er weer uit krijgen door de vlek voor het wassen goed in te spuiten met haarlak. Daarna gewoon in de wasmachine met een schepje Vanish.

Zo kan je haarverf problemen ook oplossen

  • Tips van een Kapster: Ben bang dat je deze haarverf vlekken er zeer moeilijjk uit krijgt, ben zelf kapster en gebruik altijd oude handdoeken en shirts als ik ga verven. Als ik het op m'n handen of kaptafel heb moet ik ook heel lang poetsen om het er af te krijgen, wel heb ik een tip om het ergste van je gezicht te krijgen: ga voor je het uitspoelt met natte handen (met handschoenen aan) je hoofdhuid helemaal masseren ook langs de randen waar verf op de huid zit want met verf haal je de verf van de huid. Spoel het daarna grondig uit en als het water niet meer gekleurd is was je je haar, als er dan nog wat op de huid zit kun je een billendoekje voor baby's proberen dit helpt bij mij.
  • Haarverf op een handdoek? In smeren met afwasmiddel even laten in trekken en grondig uitspoelen en wassen (wassen kan zowel handwas als machine).

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Oplossingen en tips voor haarverfvlekken op kleding

Lees ook hier alles over haarverf op textiel (meubels) en op badkamermeubels.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment