Schoonmaak Handschoenen

Als je zo nu en dan schoonmaakhandschoenen gebruikt, is het handig om deze lang mee te laten gaan. Dat scheelt in de portemonnee en het is minder belastend voor het milieu dan wanneer je de hele tijd nieuwe gebruikt. Daarom vind je op deze pagina tips voor het bewaren van schoonmaakhandschoenen.

Schoonmaakhandschoenen in het huishouden; Hoe bewaar je ze?

Schoonmaak Handschoenen
Schoonmaak Handschoenen met extra Grip


Iedereen kent ze wel die schoonmaak handschoenen waarmee je net wat meer ongeschonden die grote schoonmaak doorkomt. Deze handschoenen ademen veelal slecht en zorgen voor zweethanden. Zorg dus dat je ze na de schoonmaakbeurt goed weg legt. 

Gouden Tips voor goed Schoonmaak handschoen gebruik

  • Doe er altijd een beetje talkpoeder in, voordat je ze gebruik. Je voelt na verloop van tijd vanzelf wanneer er weer een beetje in moet. Je krijgt dan geen zweethanden meer, maar je handen gaan vaak wel een beetje stinken. Maar dat is met een lekkere zeep zo weggewassen!
  • Doe alles zonder handschoenen!
  • Als ik van tevoren weet iets te gaan doen waar mijn handen vies van worden, dan even insmeren met olie, dan trekt het vuil er niet in!
  • Ik heb zeker geen hekel aan handschoenen. maar ik heb er al een soort oplossing voor. Bijvoorbeeld een half uur boenen met handschoenen aan en dan 10 minuten pauze met handschoenen uit en binnenste buiten, zodat ze kunnen opdrogen.
  • Overweeg ook chirurgische handschoenen, deze moeten nog beter zitten en mogen ook nog eens niet scheuren. 

Meer oplossingen en tips over handschoenen.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment