Chocoladevlek Verwijderen

Ben je net lekker aan het genieten, (of alles zo snel mogelijk naar binnen aan het werken) eindigt de chocola gedeeltelijk als vlek op jouw nieuwe broek of witte blouse. Lees alles over het verwijderen van deze chocolade vlekken. 

Hoe verwijder je chocoladevlekken uit kleding?

chocolade vlekken
Vlekken van Chocolade, zo verwijder je ze!

Smeer de vlek in met melk en laat het even intrekken. Daarna goed uitspoelen en uitwassen met een schepje Vanish

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Probeer het bij oude chocoladevlekken, die al ingetrokken zijn, eens met wat glycerine en was het kledingstuk daarna uit met Biotex.
  • Wasbenzine schijnt ook goed te werken tegen ‘forse' chocolade vlekken. Doe hier wel voorzichtig mee en direct na het gebruiken moet het kledingstuk wel een sopje in. 
  • Chocoladevlekken op een gestucte muur. Gebruik billendoekjes met een beetje melk, wrijf hier de vlek mee in, dep na met een schoon billendoekje en de vlek is weg. Alleen nog zien zien of het ook weer egaal opdroogt.
  • Op wit katoen of op een witte blouse biedt bleekmiddel ook een goede oplossing tegen chocolade vlekken. 

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Oplossingen en tips voor chocolade vlekken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment