Roest op Schoenen

Het kan zo maar voorkomen dat je roestplekken op jouw schoenen of andere soortgelijke kleding krijgt. Dit is wat je moet doen om deze roestproblemen op te lossen en jouw kleding niet te beschadigen. 

Wat kan ik doen tegen roest op schoenen?

roest
Roest kan vervelende vlekken laten ontstaan

Met citroensap (druppelen op de vlek) en een beetje hitte van het strijkijzer kan je een heel eind komen om de roestvlek te verwijderen van de schoen.

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Het verwijderen van roestvlekken gaat ook erg goed als je de stof strak gespannen houdt boven kokend water (fluitketel) met de vlek naar boven en druppel er wat citroensap op, je ziet de vlek langzaam verdwijnen. Eventueel herhalen bij hardnekkige vlekken. Wel oppassen voor je vingers.

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Oplossingen en tips voor roestvlekken op schoenen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment