Bouillon trekken
Bouillon is onmisbaar bij talloze recepten, maar hoe kan je het beste bouillon trekken? Wat zijn de tips voor een goede bouillon?
Moet je bouillon trekken van koud of warm water??

Om een geurige bouillon te trekken, kun je het soepvlees het best met koud water opzetten.
Op die manier gaan de voedings- en smaakstoffen van het vlees grotendeels in het water over. Ga je van het vlees dat getrokken wordt echter een lekkere ragout maken, dan is het beter om heet water te nemen, want zo blijven de stoffen in het vlees.
Meer oplossingen en tips
In onze reacties vind je meer mogelijke oplossingen om dit probleem op te lossen.
Heb je zelf een goede tip of ervaring die je wilt delen? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza.nl.
Hoe kunnen we helpen?
Bij HuisHoudPlaza helpen we je graag met huishoudelijke problemen, vlekken, tips voor de tuin andere tips of het nou koken, schoonmaken of bijvoorbeeld ongedierte betreft.