Balpeninkt Vlek Verwijderen

Balpeninkt trekt snel in kleren en kan vervelende vlekken nalaten. Dit is was je moet doen om balpenvlekken te verwijderen. 

Hoe verwijder ik balpeninkt van mijn kleren?

balpen inkt vlekken
Balpennen kunnen vervelende vlekken geven

Leg de vlek met inkt in Melk, laat de melk maar zuur worden. Gebruik dus geen magere melk. Het liefst volle melk. Wacht 24 uur of meer en daarna gewoon wassen, indien nodig nog wassen met een schepje Vanish

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Vlekkendeppers – Dep de vlek even en doe de kleren daarna gewoon in  de wasmachine, en was het volgens de wasvoorschrift wat er in staat. Je zou het ook even kunnen aanstippen met een vloeibare wasmiddel als je deze hebt. Altijd deppen nooit wrijven op een vlek. 
  • Op kunststof wil wasbenzine nog wel eens wonderen verrichten. Anders kan je een gum voor balpen proberen (eerst op onopvallende plek kijken of het geen kunststof dof maakt of afslijt)

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Meer informatie over balpeninkt vlekken

Meer over balpeninkt vlekken verwijderen op meubels.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment