Microvezel bankstel vlekken

In banken van microvezel willen nog wel eens vlekken ontstaan bij het schoonmaken, in eerste instantie verdwijnen de originele vlekken maar vervolgens komen er kringen voor terug. Oftewel: hoe verwijder je vlekken uit microvezel en stoffen banken?

Hoe kom je van vlekken en kringen op je bankstel af?

vieze bank schoonmaken
Microvezel bank schoonmaken: net wat makkelijker met deze tips.

Als er na het schoonmaken van vlekken nieuwe kringen ontstaan in bijvoorbeeld je microvezel, lamousse of stoffen bank dan is er waarschijnlijk te veel vocht gebruikt bij het schoonmaken.

Een eerdere lezerstip uit het verleden was om op de kringen weer Biotex Blauw te gebruiken, bij hele diepe kringen dit wat vaker herhalen. Ook water met schoonmaakazijn wordt genoemd als tip, maar nogmaals: gebruik niet te veel vocht op je microvezel of stoffen bank.

Een stoomreiniger kan ook nog helpen bij vlekken uit de bank krijgen!

Ook stofzuigen en schrobben met een droge borstel kan werken tegen vlekken in de bank, maar weer niet tegen de kringen veroorzaakt door te veel vocht bij het schoonmaken

Een andere tip die ons werd aangeraden door een professionele meubelmaker was het reinigingsmiddel cleantex

Oplossingen en tips om de kringen uit je bank te krijgen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment