Thee Aanslag Voorkomen

Als je gasten op bezoek hebt en je wilt ze net een lekker kopje thee voorschotelen is het vervelend als er vieze plekken op jouw theekopjes zitten. In deze huishoudgids lees je hoe je dit probleem makkelijk kunt oplossen. 

Hoe verwijder je de aanslag in theekopjes?

Aanslag op een Theekopje
Aanslag op een Theekopje Voorkomen

Aanslag van thee is hardnekkiger dan andere aanslag gelukkig kun je dit op verschillende manieren oplossen, de beste methode:

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Om thee-aanslag te voorkomen of in elk geval te verminderen zou je ook zwarte thee kunnen verbannen uit je huis. Kruidenthee, vruchtenthee, rooibosthee geven als het goed is geen aanslag.
  • Theeaanslag verwijder je moeiteloos door met een baby billendoekje door je glas of kopje te wrijven.
  • Theekopjes met aanslag eens in de zoveel tijd half dagje laten staan met half kunstgebitreinigingstablet (steradent) en water erin. Daarna spoel je de boel zo schoon.

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Meer oplossingen en tips over aanslag op theekopjes.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment